Elementor WordPress Hosting

Ben je een website-bouwer of -ontwikkelaar en maak je gebruik van WordPress? Dan heb je vast wel eens gehoord van Elementor. Het is een populaire, drag-and-drop page builder die je helpt bij het bouwen van prachtige websites. Maar wist je dat Elementor sinds kort ook een hosting service aanbiedt? In deze blog post leg ik uit wat de nieuwe functie van Elementor WordPress Hosting inhoudt.

elementor wordpress hosting

Wat is hosting?

Allereerst, wat is hosting precies? Hosting is de plek waar je website opgeslagen wordt en toegankelijk is voor gebruikers. Het is belangrijk dat je een betrouwbare hosting service hebt, die ervoor zorgt dat jouw website altijd snel en veilig werkt. Elementor heeft nu dus ook een eigen hosting service waarmee ze jou deze betrouwbaarheid en veiligheid kunnen bieden.

Een groot voordeel van Elementor WordPress Hosting is dat alles naadloos samenwerkt. Je hoeft dus geen verschillende diensten van verschillende partijen te gebruiken. Zo biedt Elementor hosting, page building, thema’s en plug-ins allemaal aan in één pakket. Hierdoor zijn er minder risico’s op conflicten tussen verschillende thema’s of plug-ins.

Daarnaast is het mogelijk om je website automatisch te laten updaten. Zo blijft jouw website altijd up-to-date en veilig. Ook beschikt Elementor over een ingebouwde, krachtige website builder. Hiermee kun je op een eenvoudige manier prachtige en professionele websites bouwen.

Snelheid Elementor WordPress Hosting

Een ander groot voordeel van Elementor WordPress Hosting is de snelheid. Elementor maakt gebruik van een CDN, dit staat voor Content Delivery Network. Dit netwerk zorgt ervoor dat je website sneller laadt door gebruik te maken van servers over de hele wereld. Hoe sneller je website laadt, hoe groter de kans dat bezoekers op je website blijven en de kans op conversie verhogen.

Ook maakt Elementor gebruik van een specifieke combinatie van hardware en software voor het hosten van jouw website. Dit zorgt ervoor dat jouw website een hoge uptime heeft, oftewel dat jouw website altijd bereikbaar is voor gebruikers.

Kosten Besparend

Als laatste voordeel bespaar je met Elementor WordPress Hosting op kosten. Door alles in één pakket aan te bieden heb je minder abonnementen nodig voor verschillende diensten. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd en energie. Tijd die je kunt investeren in het laten groeien van jouw business.

Tarieven

BasisBusinessGrowScale
€ 9,99 p/m€ 19,99 p/m€ 22,99 p/m€ 49,99 p/m
1 website1 website3 websites10 websites
10 gb opslag20 gb opslag25 gb opslag40 gb opslag
14 dagen Back-up30 dagen Back-up30 dagen Back-up30 dagen Back-up

Conclusie Elementor WordPress Hosting

Als afsluiting kan ik zeggen dat Elementor WordPress Hosting een goede investering is als je op zoek bent naar betrouwbaarheid, snelheid en kostenbesparing. Heb je al gebruik gemaakt van deze nieuwe functie? Laat het ons weten in de reacties. En heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Elementor support.

websitemakentips.nl
websitemakentips.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *